211.230 és 252.59 incidens

Tisztelt Ügyfelünk! Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a mai napon egy hacker támadás érte a 211.230 és 252-59-es szerverünket. Az érintetteket emailben is értesítettük. Itt jelezzük az esetleges új információkat és kérdésekre válaszokat:Jelenleg nincsenek újabb hírek.Eredeti hír:Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a mai ... Tovább »

11. Jún 2019
Hálózati kimaradás múlthét pénteken

Ezúton tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy egy partnerszolgáltatónk hálózatában lévő leállás miatt a mi hálózatunkban is elérési gondok voltak a mai napon 16:28 es 17:05 között. Ez hazánkban a Tárhely.Eu ügyfelein kívül még több tízezer felhasználót érintett, akik ugyan ezen a hálózaton vannak.A szervereink ... Tovább »

16. Jan 2015
cPanel FrontPage támogatás megszűnése

December hónappal megszűnt a cPanel admin felületen (domainneve.hu:2082 elérésű admin felület) a FrontPage® támogatása.  Így az Ön szerverén is megszűnt / megszűnik pár napon belül a Frontpage közvetlen csatlakozásának ... Tovább »

11. Dec 2014
Adatmentési fejlesztések

Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy egy nagyszabású fejlesztés miatt a napi, heti és havi adatmentések nem mindegyike látható a cPanel admin felületen, bár nálunk természetesen megvannak ezen állományok. Fontosabb hír azonban, ... Tovább »

2. Júl 2014
Megszűnik a /~ elérés

Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy biztonsági okokból a /~ "ideiglenes" elérés megszüntetésre kerül. (pl.: http://79.171.17.54/~felhasználónév)Amennyiben nem tudja mi ez az elérés és nem is használja (az esetek 98%-ban nem ... Tovább »

24. Jún 2014
Weboldalak levélküldési beállításának változása

Szervereinken egy biztonsági beállítást fogunk hamarosan alkalmazni, ami érintheti akár az Ön weboldalát is.Mikor érinthet engem?Ha a weboldalán van kapcsolatfelvételi, megrendelési (tehát bármilyen email küldő) lehetőség, amikor egy ... Tovább »

10. Ápr 2014
WordPress és Joomla hackelések

December 12., Szerda - Egy újabb globális hackelési hullám kezdődött a WordPress és Joomla CMSek esetén. Továbbra is minden gond ott kezdődik, ha egy WP vagy Joomla oldal nincs frissítve. Ezt használják ki a hackerek.A módszereket vizsgáljuk, az eddigi tapasztalatok alapján az alábbi trükköket használják:1. Amikor korábban a ... Tovább »

25. Nov 2012
Súlyos biztonsági hiba a Joomla rendszerekben?

Szombat hajnalra virradóan sok Joomla oldalt, még a Joomla hivatalos magyar oldalát is feltörték (joomla.org.hu). Tehát tárhely szolgáltatóktól függetlenül, a Joomla alapú weboldalak (leginkább úgy tűnik az 1.5.2.x verziók) veszélyben vannak. Feltételezhetően az alábbi védelmi intézkedésekkel megelőzhető a ... Tovább »

24. Nov 2012