Domain hozzáadása a Cloudflare fiókhoz

Hogyan használhatja a Cloudflare szolgáltatásait?

- Első regisztrációkor a rendszer fel is kínálja egy domain név felvételtét az account-hoz. Első lépésként adja meg a domain nevet, mellyel a Cloudflare-t használni kívánja.

- Az "Add site" gomb megnyomása után a Cloudflare felülete jelzi, hogy ellenőrizni fogja a jelenleg létező DNS-adatokat (A, mail, MX, stb rekordokat).

- A "Next" gombra nyomva lefut az ellenőrzés. Ezt követően ki kell választania, milyen konstrukcióban kívánja a Cloudflare fiókunkon belül használni az éppen hozzáadott domain nevet. Egy Cloudflare fiókban több domain nevet is kezelhet, több különféle csomag-típussal.

- A "Confirm a Plan" gomb megnyomását követően megkapja a beállítandó Névszervereket is, melyek majd ki fogják szolgálni domain nevét a Cloudflare rendszerében.

Nincs más hátra, mint belépni a Cloudflare felületébe, s ellenőrizni a rekordjait a "DNS" menüpont alatt, hogy minden fontos érték ott szerepel-e.

Ha minden rekordot megtalált a rendszer, akkor átállíttathatja a domain nevéhez tartozó Névszervereket a rendszer által kiírtakra. Ehhez kérje kollégáink segítségét az Ügyféladmin felületen belül! Ha esetleg már elkattintott az adott oldalról ahol látszódtak a Névszerverek, akkor a Cloudflare rendszerén belépve, a nyitóoldalon is látni fogja a beállítandó Cloudflare-es Névszervereket.


Utólag szeretne domain nevet hozzáadni?

Erre is van lehetősége. A Cloudflare fiókjába bejelentkezve a "HOME" gombot megnyomva lehetősége van további weboldalakat hozzáadni a fiókjához, az "+Add Site"-ra nyomva.

  • 3 felhasználó találta hasznosnak ezt
Hasznosnak találta ezt a választ?

Kapcsolódó cikkek

Cloudflare ismertető - kinek és miért ajánljuk!

Mire való a Cloudflare? A Cloudflare egy CDN (Content Delivery Network) szolgáltatás mely egyre...

Hogyan lehet Cloudflare fiókom?

Ingyenes Cloudflare account létrehozható a Cloudflare saját oldalán, mely az alábbi feliratre...